HOS PAPPSEN

hej nu sitter jag hos pappa. Vart o hälsat på kusiner idag och tagit bort allt i köket eftersom att det ska bli ommålat imon! Snart ska jag träffa Emilie en stund tror jag och sen ska jag till farmor :D


Detta är jag o stina för ett årsen, :)

SITTER HÄR MED JONNA O SARA

Kom precis hem från a6 med jonna o sara! jag köpte lite saker till resan bara. nu sitter vi här o nördar oss! :)





barndomsvänner<3

HEMMA NU

Nu är jag hemma igen, bella o jag har varit i kväll, det behövdes. Sen när hon skulle hemåt skulle jag föjla med henne en bit hem men det slutade med att vi stod o pratade i dalen över 2 timmar, så mina fingrar är is så jag knappt kan skriva.. haha!
Men vi behövde snacka så det var skönt o kul! <3


jag o min bästavän 12/7-08

VALT KLÄDER KLART

Nu har jag valt alla kläder jag ska ha med mig till spaninen, väldigt många! Snart ska saknade bella komma hit hoppas jag! Här ser ni en bild på hur min säng ser ut just nu! ;)






SOVA SNART


Jag i morse!

Nu ligger jag här i sänga och ska kolla lite på datan sen sova! Nu är det inte alls långt kvar tills jag åker.. men vafan? jag har inte ens börjat packa, får jag göra imorgon.. Sista dagen innan lovet imon, ska bli så skönt å vara ledig! :D


HEMMA


Mickan o jag sprang runt munksjön tillsammans.. dog nog 5 grg haha!
Men duktiga var vi!

Zandrutt o jag idag :)


Idag började vi 12 skönnt! Frukost blev tacos, mums! Sen blev det matte i skolan, onödigt som vanligt... Sen efter sprang vi runt munksjön, så jobbigt asså... och när jag kom hem blev det MAX, nu blire plugg!

JAG

Nu kommer lite bilder på min från oktober i 3 år, lite kul att se!

Var blond oktober 2008



Frisören skulle färga ljusbrunt blev svart, idiot.. men vande mig ändå sen.
oktober 2009


Jag nyligen, håret är snart blondt, oktober 2010

TACOS

Idag har dagen gått jätte snabbt, skönt! Vi lyssnade på någon som pratade om droger.. intressant faktiskt! Nu ska jag försöka plugga lite alltmöjligt, nyss gjorde jag tacos mums asså :D


kolla vilket coolt träd? halva grönt o halva gult haha

HEMMA

Nu har jag varit hemma en stund, dagen gick faktiskt snabbt! Vi fick sluta vid 3 och då åkte zandra o emilie o jag upp till a6 en stund! :)


Zandra o Jag :)

Mickan o jag gick runt munksjön igår :)

o jag :)

Emilie Zandra o jag på a6 idag. :)

Mickan o jag (:

TRÖTT

Nu sitter jag här o bloggar igenom massa bloggar.. jobbit att följa så många, så jag tog bort några haha !


jag är fan brunast, så klaga inte haha ;)
söta flickor <3

söndagskväll

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag, har helt enkel inte haft lust. Men nu tar jag nya tag och visar lite bilder som är nytagna (:


Alma Jag o Mickan var i Gränna och gjorde en sak!

Filmkväll hemma hos mig!

Ida o jag var ute och tog kort!

Mina söta töser i skolan!

jag o min franska brud!

Zandra o emilie, vi gick ut o tog kort i skolan!

olivia o mongot :D


cooola brudar

hejhej

http://www.bloglovin.com/blog/2069179/nuffblondibloggse?claim=b4upawq5w8e">Följ min blogg med bloglovin

MÖRKT UTE

Nu är jag hemma från från skolan. Det har varit en låååång dag. Första lektionen var zandra o jag borta och gjorde en sak, sen hade vi lektioner heeeela dagen tills tjugo i 4a. Jag fick 2 poäng från VG på provet, aja nöjd ändå för bara övat en timma innan provet. Efter skolan så satt Emilie o jag o pratade ett tag, sen gick vi på stan o kollade. Nu e jag hemma och ska plugga till provet imon... det kommer gå skit, men får hoppas det bästa ;)


bild från några veckor sen, emilie o jag (L)

GRAF



Nu ha vi graf, fyfan vad det är tråkigt... hon tror vi är inkompitenta eller nått..
snart blir det springa med mickan :)

PIZZA

Nu ligger ja här i sängen och har kommit till pappa och nettan. Jag ligger o väntar på en stor familjepizza, mums asså. På onsdag har jag engelska prov, det ser jag INTE fram emot.. Imon blire springa munksjön efter skolan med Mickan, duktiga vi är :D

Nu kommer pappa med pizzzaaaaa


GODMORGON

Nu sitter jag vid mina datorer och är trött som vanligt! Mickan & Alma har åkt hem nu! Idag blir det nog bara slappa orkar inget annat! Nu är det 17 dagar kvar till jag åker. längtar som fan.


JL, JM, FANNY, ALMA, JULIA, BELLA & JAG.  <3
Bild från när vi slutade nian, älskde vänner.

ALMA&MICKAN


Alma o jag i 8an

Mickan o jag i 8an

Nu är dehär söta tjejorna här, de ligger i min säng.. haha
Vi har haft en väldigt rolig dag! Det får vi göra oftare, puss på er!

GRAF






Nu har vi graf, min första lektion, mådde dåligt innan så detta är min första o sista lektion!
Ikväll blir det myskväll med Alma o Mickan (: <3

FINA VA?


Såhär såg Mickan o jag ut efter vi hade springit.. hela döda typ..

HEJSAN

Hej, nu är jag hemma!
Dagen började med att jag åkte till skolan vid 12, då började vi matte sen gympa. Vi sprang runt munksjön... inte hela såklart, mickan o jag var duktiga o sprang 2 varv, stolta över oss hihi. Nu sitter jag är och är jättetrött, pallar inget nu, bara sitta vid datan, Men nu ska jag hjälpa mamma med att baka o smaka smeten, mums ju!

jag just nu (;

NATT SNART


Mina naglar.. fina va?

Imorgon börjar jag vid 12, såååå skönt asså! Då blir det bara matte och sen gympa efter. Sen ska jag gymma med jonna oxå, rolig dag, ska kanske sätta på en film om jag orkar nu.. natti på er!

HEMMA NU


Nu har Bella piercat sin navel och det gjorde inte alls ont sa hon. Skit fint blev det ju! Nu har jag lagat middag och det blev korv o stroganoff. Gott blev det, men inte lika god som min mammas blir.. haha

Kolla vad sööööt min lillebror är!

HEJSAN

Igår kväll blev lite dåligt så jag gjorde inget inlägg. Annars var dagen bäst på länge. Idag har dagen varit slappt, mediakunskap o sen kollade vi på Herkules med chips o cola.. mums asså. Sen engelska som vi fick sluta tidigare på för läraren skulle på möte.


Nu sitter vi 4 och väntar på att Emilie ska till doktorn, Fanny ska ha prov och mickan o ja väntar på bella.


hahah kul vi har asså!


ENGELSKA

Godmorgon!
Nu sitter vi här och har engeska..slutar omn 10 minuter och då har vi matte med tommy, jippi!


Mickan o jag !

Emilie Jag Mickan & Fanny :D


MASSA BILDER

Nu är jag jättetrött o ska sova snart, men först ska jag lägga upp bilder, puss godnatt :)



Mickan Jag & Alma åkte o gjorde en sak ;)


Jonna o Jag hade tränat precis... kolla mitt coola öga :D


Fanny o Alma på bussen hem idag!


Mickan och jag har kul i bussen!


Idag kom mitt klassfoto... var först förbannad på hur ful jag blev x)
Men nu har jag vant mig ;)


KEBABENS DAG

Nu har vi graf.. hon pratar på och tror att vi inte fattar.. så lamt. Nyss var emilie o jag och åt kebabpizza! Massa gott var det. Sen hemåt o pluggggaa.


såhär kul har vi nu.

TJOCKIS ÄR JAG

Nu sitter jag vid mina två datorer! Snackar med folk och så.. Snart blir det nog film om jag orkar sätta på någon. Jag gjorde bild läxan innan, jag målade 2 stycken bilder, inte så fint kanske, men aja!


Nu sitter jag och äter chips i denna, fick den av mamma idag :)

PLUGG

Nu ligger jag i sängen och ska läsa en bok, men är jätte trött och orkar inte. Men måste göra det ändå. Förföljaren heter den. Farmor, farfar o anne är här så det blev god mat o god kaka, mummms. Snart ska jag åka till mamma oxå. saknat henne.
Idag är det 10-10-10 roligt datum haha. Jag ska åka till spanien o hälsa på farbror snart med, om 22 dagar. längtar.


 
snyggt eller? haha

HEMMA

Nu är jag hemma! Varit med Jonna Sara & Mathilda, kan bara säga att det finns många idioter men många bra personer oxå! Vi får träffas annan helg och så får det bli bättre tjejor, men roliga stunder hade vi ändå. Nu ligger jag i sängen och ska nörda mig lite med spel.. colan är uppdrucken .. så det får bli saft.
God natt på er allihop (:


min kära saknade klass


HEADER

Hejsan igen!
Jonna o jag var och tränade idag, jobbigt var det.. men inte alls mycket folk o det var ju bara skönt. Jag tog massa bilder på oss men bara för det hittar jag inte sladden så jag kan lägga in bilderna.. aja de kommer senare! Nu har hugo kommit, han ligger i sovrummet och "grurglar" han somnar nog snart haha. Jag prövade göra en header, och jag klarade lägga in det o allt själv, det tog typ 2 timmar hahah, men denna är bara test så ni får nöja er sålänge.

Jag ska gå och duscha snart och får se om jag ska till Jonna&Sara igen ikväll ellerhur det blir! Ikväll blire lövbiff igen, mums (L)


Detta är jag just nu.. trött och sliten ;)


GODMORGN

Jag vaknade för en stund sen, Sara är i stallet. Jonna o jag ska åka och träna snart på sense, vi ska vara där hela dagen... ne skojja bara, 1-2 timmar iallafall. Sen idag ska jag hem och passa hugo och får se hur det blir ikväll! Måste plugga oxå.. men det gör jag på söndag typ. Här är lite mer bilder, vi hörs senare puss&kram :)
 

Söta Sara o jag (:


NU ÄR DET SNART NATTIDAGS

Nu ligger sara o halvsover, och jonna borstar tänderna! Jonna skriver med någon som är fööör gammal hahaha.. men aja, får be sara hjälpa mig mer imon med bloggen. Nu kommer lite bilder så ni får se hur jag ser ut (:




puss&kram

hejsan!

Nu har sara holm tvingat mig att skriva blogg.. jaja, får väl prova några dagar. För det ju kul att läsa andras, så varför inte skriva själv? Aja, idag har det varit en bra dag utan att jag var så trött i morse och missade bussen som vanligt.. haha bra jobbat! Efter skolan var Mathilda, Sara, Jonna och jag på stan. Mycket skratt och flumm. Senare ikväll är jag in sara and jonnas house. Denna kvällen har varit bra, och denna helgen kommer bli bra känner jag på mig! Aja nu ska vi göra oss iordning, det kommer bilder snart.

Tack för mig ;)

RSS 2.0